Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: servo  (Okunma Sayısı 1533 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CEM SAGLAM
Ziyaretçi
« : 20 Eylül 2011, 18:15:55 »

arkadaşlar elınde fazladan dıreksıyon servosu olan varmı ucretı neyse verecegım ? yada hobby kıngden hangısını almalıyım ?  kumanda antenınıde kırmıs bulunmaktayım onu nerden temın edebılırım ozellıkle utkan abı senden yardım beklıyorum
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: servo(Okunma Sayısı 1533 defa)
BERKAY SARI
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2011, 21:38:15 »

arkadaşlar elınde fazladan dıreksıyon servosu olan varmı ucretı neyse verecegım ? yada hobby kıngden hangısını almalıyım ?  kumanda antenınıde kırmıs bulunmaktayım onu nerden temın edebılırım ozellıkle utkan abı senden yardım beklıyorum
anteni çankayada onur işhanlarının birinde bulursun. servo da vardır belki..
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2011, 22:58:00 »

hobby king e bulaşma hic ordan gelse 3 hftadan once gelmez beklerim dersen kıbrıstan getirirm bayrama 30-40 lira bişeydir bn almıstım o zaman 2.5kg luk sahibindene bi bak bakalım 1.5 kg olması lazım sninki daha saglam bişey al ha bu arada benim araç acil satılık aklında olsun almak isteyene güzel fiyata vericem nakit lazım bu ara  Göz kırpan
Facebook'a Ekle

CEM SAGLAM
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2011, 20:29:28 »

hobby king e bulaşma hic ordan gelse 3 hftadan once gelmez beklerim dersen kıbrıstan getirirm bayrama 30-40 lira bişeydir bn almıstım o zaman 2.5kg luk sahibindene bi bak bakalım 1.5 kg olması lazım sninki daha saglam bişey al ha bu arada benim araç acil satılık aklında olsun almak isteyene güzel fiyata vericem nakit lazım bu ara  Göz kırpan
ya abı zamanı onemlı degıl hobby kıngden ucuz yollu bırsey olursa baska parcalarda getırıcem yanında ama hangı servo uyum gosterır bılmıyorum :S metal dişliler cok pahalı sadece orjınal servo artık bitik durumda bana idareten stock servo gıbı bı servo lazım . senın aracın ozellıklerı neydı ? soran olursa soylerım Gülümseme
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2011, 00:02:15 »

celik alcaksan servo koluda alman lazım 2.5 kg luk normal servolardan al işini görür acelen yoksa kıbrıstan getireyim bayramda  Göz kırpan  bnim cihaz hpi spirint 2 sport modeli ama drift lastikleri var üstünde yani suan drift modeli m3 kep porsche orijinal kırmızı kep sıfır kullanılmadı hic hpi lipo pil sade pil 130 lira aracı 500 e herseyiyle vercem yedekler lastikler şubu motor almayı düşündügüm icin satılıktır sıkıntısı yok garantisi benim  Göz kırpan
Facebook'a Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!