Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mazda 323 Egsoz seçimi ?  (Okunma Sayısı 1636 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anıl çalışkan
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2011, 00:14:35 »

Bizim konu kaynamış Gülümseme Bana ne önerirsinizz (: ?
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Mazda 323 Egsoz seçimi ?(Okunma Sayısı 1636 defa)
M. Buğra Hergül
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2011, 00:24:27 »

sadece son susturucu değişimiyle ne takarsan tak ses fazla değişmez ister sanayi egzozu ister markalı bişi çok fazla fark ediceğini düşünmüyorum universal bişi takarsın heralde ses ve perf. hepsinde aynı olur
Facebook'a Ekle

Anıl çalışkan
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2011, 00:29:01 »

Yapmamız gereken nedir peki ? Benim peder biraz kıl arabaya zarar gelsin istemiyorum papaz oluyoruz sonra.Cihazı bile zor kurdum. o yüzden istediğimi direk lap diye gidip taktıramıyorum malesef  Masum
Facebook'a Ekle

M. Buğra Hergül
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2011, 00:32:43 »

arabaya zarar vericek bi uygulama değil zaten 3.site de uslu egzozu tavsiye edebilirim orda beyendiğin herangi bir susturucuyu aracına monte ettirebilirsin
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2011, 08:26:15 »

Hmm nasıl birşey bu otto spec  Gülümseme sesi falan tok sesmi veriyor ? yakışırmı bizim araca Gülümseme
aracına yakışır yanık uç lu geniş ağızlı dışı krom gayet görsel seside yeteri kadar tatmin edici tok kaliteli tavsiye ederim Göz kırpan
Facebook'a Ekle

AhmetFikri
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 18 Mart 2011, 15:41:00 »

çok fazla ses istemiyorsan silencer ile uğraşamam diyorsan 3.sanayi gürkay egzoz ss magnum replika al
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 18 Mart 2011, 18:48:15 »

Standart görünüşteki aracınıza kocaman bir egzoz taktırırsanız igrenç gözükür  tek diyebilicegim bu, ki babam kıl diyorsunuz kesinlikle ertesi günü gidip söktürmenizi söylücegi konusunda iddaya girerim bence hic bulaşmayın  Sustum
Facebook'a Ekle

Anıl çalışkan
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 21 Mart 2011, 03:24:03 »

Evet haklısınız Gülümseme Ben bi konuşayım tekrar babamla daha sonra tavsiyelerinize göre hareket edicem. Teşekkürler Göz kırpan
Facebook'a Ekle

Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 21 Kasım 2011, 11:23:56 »

Konuyu hortlatıcam ama görünce dayanamadım o araçtan bizdede var tam 11 senedir.. Gülümseme civic si almadan önce 51lik düz boru otto son susturucu kat iptali vardı ama bir ses çıkıyordu aman aman Şaşırmış  sana tavsiyem babanla sıkıntın varsa son susturucuyu değiştir  zaten o araçta kat iptali olmadan uzarken 3000 devirden sonra egzos sesi yerini motor sesine bırakıyo  onun için çok tatlı tok bir sesi var silencerıda takınca orjinalden hiçbir farkı kalmaz.. he başka bir alternatif filtre kiti ama işi bilenlere yaptır çünkü filtrenin üstünde hava akışmetre var o ufacık cihazda çok pahalı onun için ben yaptırmıştım bi borunun üstüne kesip akışmetreyi koydular ucunada performans filtre çok süper olmuştu emin ol o araçtaki filtre sesi çoğu araçta yok benim  civic si bile dahil Gülümseme
Facebook'a Ekle
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!