Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kumanda kolundan farklı teyplerin kontrolu  (Okunma Sayısı 905 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aytekin GÜÇLÜ
Ziyaretçi
« : 12 Mart 2011, 13:09:52 »

arkadaşlar clio'ma teyp almak istiyorum.
direksiyon yanından teybi kumanda edebiliyorum.
orjinal kaset çalar var.
usb bellek kullanabileceğim bir teyp almak istiyorum ancak bu kumanda fonksiyonunu yitirecektir.
farklı teypleri direksiyonun yanındaki kumanda kolundan kontrol etmenin bir yolu varmıdır?
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: kumanda kolundan farklı teyplerin kontrolu(Okunma Sayısı 905 defa)
Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2011, 13:45:57 »

Yapılmayacak diye birşey yok teknoloji gelişti.İstenilse herşey yapılabilir.Yanlız hiç yaptıranı görmedim.Yapılsa bile teyp açılacak içinden uygulama yapılacak. Çünkü detaylı ve uğraş isteyen bir iş yapacak elektronikçi sana busefer mp3 çaların ücreti kadar işçilik isteyecektir bu yüzden kimse uğraşmıyor.Hiç uğraşma satarken aracı orjinal teyp i de üzerinde verir geçersin Kahkaha
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: kumanda kolundan farklı teyplerin kontrolu(Okunma Sayısı 905 defa)
Aytekin GÜÇLÜ
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2011, 13:49:15 »

bu uygulamayı ben yapabilirim ancak alacağım teybin orjinalliği gidecek oda önemli değil aslında
kumanda kolunun çıkışlarını teybin ön panelindeki butonlara bağlabiliriz sanırım.
daha önce biri yapmışsa banda örnek olsun istedim Gülümseme
Facebook'a Ekle

Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2011, 13:50:23 »

bu uygulamayı ben yapabilirim ancak alacağım teybin orjinalliği gidecek oda önemli değil aslında
kumanda kolunun çıkışlarını teybin ön panelindeki butonlara bağlabiliriz sanırım.
daha önce biri yapmışsa banda örnek olsun istedim Gülümseme
Hahahha Gülümseme çok uğraşlı iş ve cihazın garantide kalmaz 200 Tl lik bi mp3 çalar alırsan demeye değer kaliteli bişi alıcaksan hiç uğraşma Kahkaha
Facebook'a Ekle

Aytekin GÜÇLÜ
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2011, 13:53:59 »

hocam aslında şu 100 liralık usb mp-3 çalarlardan alıp denemeye değer diye ümit ediyorum Gülümseme
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2011, 14:22:28 »

hocam aslında şu 100 liralık usb mp-3 çalarlardan alıp denemeye değer diye ümit ediyorum Gülümseme

Ses kalitesi iğrenç ! Bir tanıdıgımın kangoo suna istediginiz işlem yapılmıstı ama biraz tuzluydu illa tutturdu burdan kumanda edicem diye buldular ve taktılar alpine teyiplerde var diye biliyorum bendede alpine double var fakat daha bu parçası piyasaya cıkmamıs yada ben bulamadım iyi bir araştır ondan sonra karar ver bence  Sustum
Facebook'a Ekle

efa
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2011, 14:37:29 »

Ses kalitesi iğrenç ! Bir tanıdıgımın kangoo suna istediginiz işlem yapılmıstı ama biraz tuzluydu illa tutturdu burdan kumanda edicem diye buldular ve taktılar alpine teyiplerde var diye biliyorum bendede alpine double var fakat daha bu parçası piyasaya cıkmamıs yada ben bulamadım iyi bir araştır ondan sonra karar ver bence  Sustum
utkan hakli cok tuzlu oluyor ses kaliteside okadar kotu degil be gerekli ayarlardan sonra ses gayet saglam cikiyordu. soruna gelince kumanda olayi teype gore fabriyaka siparis veriliyordu. senin teyp ve aracin marka modeli. ona gore uygun bi aparat yollaniyordu.
ben zamaninda SONY teypi 350 civari almistim aparata adam 500 cekti. bence hic kasma uzaktan kumandali bi teyp al.(2-3 ay sonra Pioneer DEH-P5100UB almistim. cokta saglamdi.)
aracin disinda oldugunda kullanma ihtimalinide dusun. Göz kırpan
Facebook'a Ekle
« Son Düzenleme: 12 Mart 2011, 14:41:17 Gönderen: Samet Şeker »

Aytekin GÜÇLÜ
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2011, 17:02:30 »

ozaman fikrim değişti Gülümseme
şimdi 2 seçeneğimiz var
1-)  kaliteli usb bellek takabileceğim bir teyp ve bu teybe bağlı 4 kompenant ve küçük bir amfi ile subwofer
2-) normal bir teyp 4 kompenant ve subwofer ve bunları besleyen bir amfi.

çok yüksek abartı bir ses istediğim yok sadece kalite takıntım var ses kaliteli olmalı ve doyurucu bass alabilmeliyim.
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 12 Mart 2011, 17:34:17 »

Artık hemen hemen her marka modelde usb girişi zaten standart sen bütçeni yaz ona göre en uygun parçaları araştıralım  Sustum
Facebook'a Ekle

efa
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 12 Mart 2011, 18:50:21 »

eski bi CLIO kullanicisi olarak Pioneer DEH-P5100UB 10 numara bi teyp. on konsollada uyumu guzeldi.
1.secenek guzel. arac zaten ufak. gurultuden bisey kaybetmezsin. uzun sureli dinlemeden sonra beyin fonkiyonlarinin cogunu da kaybedecegin garanti Göz kırpan
Facebook'a Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!