Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Koskoca İzmirde ///ALPİNE Satan Mağaza Yokmu ?  (Okunma Sayısı 526 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozen35
Ziyaretçi
« : 13 Haziran 2011, 23:41:33 »

Arkadaşlar Haftasonu Çankayanın Altını Üstüne Getirdim Hiç Bir Dükkanda ///ALPİNE Ürüne Rastlamadım Tek Bir Dükkan Hariç Oda 2007 Model 3 Tane Teyp Duruyodu Üstü Örümcek Ağı Bağlamaya Yakın Bir Durumdaydı Abiler, Amcalar, Dayılar Duyan Gören Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi Acaba ? Gülümseme
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Koskoca İzmirde ///ALPİNE Satan Mağaza Yokmu ?(Okunma Sayısı 526 defa)
erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2011, 23:46:39 »

garaj35 tuning storede ben bir kaç model görmüştüm ama... alpine dan pek anlamam bak istersen
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Koskoca İzmirde ///ALPİNE Satan Mağaza Yokmu ?(Okunma Sayısı 526 defa)
BERKAY SARI
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2011, 00:04:20 »

Arkadaşlar Haftasonu Çankayanın Altını Üstüne Getirdim Hiç Bir Dükkanda ///ALPİNE Ürüne Rastlamadım Tek Bir Dükkan Hariç Oda 2007 Model 3 Tane Teyp Duruyodu Üstü Örümcek Ağı Bağlamaya Yakın Bir Durumdaydı Abiler, Amcalar, Dayılar Duyan Gören Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi Acaba ? Gülümseme
Şemiklerin yukarsında oto hifi store var orda satılıyor geçerken gözüm almıştı haftasonu bidaha geçicem ordan girer bakarım neler var kartını alır sana söylerim...
Facebook'a Ekle

Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2011, 09:27:31 »

Çankayada veya bit pazarındaki esnaflar da ne arasın alpine Gülümseme anca çakma alpin vardır onlarda senin prof tesisat kuran yerlerle irt a geçmen gerek erkan abimin ve berkay kadeşimin önerdiği gibi
Facebook'a Ekle

by_paksoy
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2011, 11:16:08 »

Tam olarak ne istediğini (alpine .... model uzantısı vs.) yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2011, 12:19:37 »

Bende alpine double din var dun sokturd RBamdan satilacak oldugu icin orjinal teyibi taktim dusunursen goruselim yni arac alicam kullanilmicak o yuzden satiyorum uygun vericem
Facebook'a Ekle

evkali_tuning
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2011, 17:58:46 »

alpine hoparlör yada kompenant tarzı aradığın şeyler varsa eğer media markette var
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2011, 18:35:05 »

2 . sanayide var işbankasına ykın  sor gösterirler yanında vw yedek parcacısı vardı bugun gördüm
Facebook'a Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: double alpine izmir google com

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!