Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kıcker cvr 30 cm. 2010 Model. yardım lütfen!  (Okunma Sayısı 1696 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anıl çalışkan
Ziyaretçi
« : 24 Nisan 2011, 03:48:32 »

İyi geceler. arkadaşımda 30 cm kıcker cvr var 2010 model siyahlardan. Alıp almamakta kararsız kaldım nasıl bu bass kullanan yada bası bilen fikrini yazabilir mi ? kıcker 300.1 mono anfi var elimde bununla besleyeceğim ve portlu bir kutuya takıcam.
basın değerleri sitesinde şöyle yazıyor; 800 what peak
400 what rms.
Yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Kıcker cvr 30 cm. 2010 Model. yardım lütfen!(Okunma Sayısı 1696 defa)
Mehmet YAVAŞ
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2011, 22:48:34 »

Kicker cvr 4 ohm olması lazım. Sizdeki amfi 4 ohmda 150 rms veriyor. amfiyi değiştirmelisiniz. almışken iyi bir amfi alın. ilerde subu değiştirseniz bile amfi zorlanmasın. Örnek M Acoustic 1000.1 (4 Ohm 400 RMS ) Fiyatı  ise ikinci el olarak 250 den başlıyor. Sıfır olarak alırsanız eğer 350 civarında olması lazım.
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Kıcker cvr 30 cm. 2010 Model. yardım lütfen!(Okunma Sayısı 1696 defa)
Atakan Damar
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2011, 23:10:47 »

Mehmet kardesıme katılıyorum. Amfi konusunda ilerde sıkıntı yaşıyabilirsiniz. Kicker konusunda ben çok kararsız kaldım açıkçası. Önce 38 cm jbl dinledim İsmail Portakal'dan satın aldığım bassı. Sonrada kicker 38cm es dinledim ve ben jbl'in tonlamasını şuan özlüyorum... Bence tek bir markada kısıtlı kalmayın. Gidin dinleyin kulağınıza nasıl hoş geliyorsa ona göre seçim yapın derim. Ancak jbl ve wibe gibi markalarıda araştırın derim Göz kırpan
Facebook'a Ekle

BERKAY SARI
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2011, 02:59:45 »

jbl pionner maudio ve sierra'nın wooferlarını denedim. ve sierra ağlattı resmen. ama orjinal sierra, tavsiye ederim. elindeki anfiyi değerlendir o wooferı alma. anfinin değerinde bir woofer arayışında ol 150rms de keser seni, zamanla yükselirsin özellikle hatchback araçlarda beyine baskı yapıyor çünkü zararlı aslında...
Facebook'a Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!