Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Jant Konusunda Yardım :/  (Okunma Sayısı 1158 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atakan Damar
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 11 Temmuz 2011, 11:06:49 »

Karar verdim... 16 hosuma giden olursa alıcam. Ama şimdilik tercihim 17 çok kollu jant. Erkan abi biraz akıl verdi ve söylediği şeyler mantıklıda geldi... Adamlar şahinlerle doğanlarla borbetli makınalarla yanlıyolar drag kaldrıolar. Onlar nası kaldırıyosa benım aracım neden kaldırmasın 17 jantı Gülümseme Farketederse yakıtta farkeder oda çok cüzzi bir rakam olcagını sanmıyorum...
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Jant Konusunda Yardım :/(Okunma Sayısı 1158 defa)
Burak EKEN
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 11 Temmuz 2011, 13:05:37 »

17" ile tamamen görsel takılırsın. Aracın ilk adımı ağır olur. Makineyi kastığını hissedebilirsin ( 15" sac janttan inip 17" janta geçiş yaptığın ilk anda ). Aracına yay takmadığın sürece aracın şu anki jant çapı 38cm iken , 17 jantla beraber 43 cm yükselecek ve 5 cm lik bir fark oluşacak. Bunuda yay takmadığın sürece yolda giderken altına alacağın rüzgar olsun , viraja girerken olsun çok fazla hissedeceksin. 17" jant alacaksan gidip eibach pro kit alacaksın , 3.5cm senin araç için ideal olanıdır. Hem konfordan ödün vermeyeceksin hemde kaliteden. 16" alırsan fazla bir farkın olmayacaktır. Ofsetli jantlarda ağırlık olayını daima hissedersin. 16" veya 17" farketmeyecektir.
Facebook'a Ekle

Atakan Damar
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 11 Temmuz 2011, 16:05:15 »

15 jantta çok küçük be abi... Görsel olarak araca pek bişey kazandırmıyor diye düşünüyorum :/
Facebook'a Ekle

Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 11 Temmuz 2011, 20:02:31 »

Karar verdim... 16 hosuma giden olursa alıcam. Ama şimdilik tercihim 17 çok kollu jant. Erkan abi biraz akıl verdi ve söylediği şeyler mantıklıda geldi... Adamlar şahinlerle doğanlarla borbetli makınalarla yanlıyolar drag kaldrıolar. Onlar nası kaldırıyosa benım aracım neden kaldırmasın 17 jantı Gülümseme Farketederse yakıtta farkeder oda çok cüzzi bir rakam olcagını sanmıyorum...

Doğru sölemiş erkan abim sonuçta sende draglık bi durumda olmayacak 16 ofset yapıştırrr Kahkaha
Facebook'a Ekle
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged:

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!