Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İzmirde hangi akaryakıt firması iyidir?  (Okunma Sayısı 1243 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2011, 10:59:16 »

Len gencler smdi bn bi arac alcam ama lpg istemiyorum farzimisal bu sistemi satabilirmiyizki bilgisi olan varmi  Masum
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: İzmirde hangi akaryakıt firması iyidir?(Okunma Sayısı 1243 defa)
Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2011, 11:32:05 »

Satarsın firmalar sökme parası 100 takma parası 100 tl istiyorlar. Yani senin sıralı sistemi ölü rakama satman anlamına gelir bu ayrıca önemli olan bu değildir.Adam lpg yi işletmek için faturaya ihtiyacı olacaktır. Bu durumda lpg firmasından sadece fatura kestirip bunun yüzde 18 ini ödeyecektir. Yani 1000 liralık atikerde 180 fatura vergisi 100 taktırma verdinmi ortalama 300 e gelir.Bu yüzden adam 300 e alması gerekki sıralı sistemi 300/400 karı olsun Göz kırpan Satıcıda söktürme parası vercek pek sağlıklı olmaz o iş .Tahminimce.
Facebook'a Ekle

uğur adapazar
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2011, 15:02:27 »

valla tüplü ve aynı zamanda kağnı olduğu için aldığım yer fark etmiyor. Gülümseme ama suda var rampa cıkarken  bir tek bp den aldıgım lpg ile kösmeden rahat cıkıyor.  Utandım
Facebook'a Ekle

berkaykocer
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 02 Eylül 2011, 18:03:26 »

Karşıyaka bostanlı opetin mazotunu hiç beğenmiyorum varmı oradan alıp memnun kalmayan birileri daha ?
Facebook'a Ekle

Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2011, 18:24:05 »

Arkadaşlar bayramda çanakkale yönüne gittim menemen civarında bariz ucuz tüm yakıtlar bir shell de lpg nin 2.11 olduğunu gördüm. Bilginize. Sadece lpg değil tüm yakıtlar ucuz.
Facebook'a Ekle
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!