Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Double Din Multimedya aletleri  (Okunma Sayısı 3547 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
El_Diablo
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2010, 00:52:23 »

Bildiniz gibin cin mali Double Din aletleri fiyat olarak cogumuzu cezbediyor.Ama gercekden bi ise yariyormu bu aletler diye sorarsaniz ,sonunda söylenecek sözü basdan söylüyorum.Kisa ve net..............Hayir !!!Görüntü kalitesi cogunun iyi olsada ses kalitesi berbatin ötesi.
Gecen sene 11ayda almanyanin en büyük Tuning fuari "Essener Motorshow" 3 arkadas  ziyaret etmisdik.Stantlarda gezerken, Chinavision King Cobra marka Double Din aleti gözüme carpti.EBAYde 280€ya satilan alet, fuar fiyati 100€ya satiliyordu . Adam basi 1er tane aldik.Ben WIN CE5 olmasindan dolayi, neler yapilabilir diye merakdan aldim.Diger arkadaslar, araclarina günlük kullanim icin.Aradan yaklasik 5 ay gecdi.Biri 2 ay dayanip komple bozuldu, digeri calisiyor ama dügmeleri bozuk...sadece kumanda üzeri calisiyor. Ben hic araca baglamadim.Bi alman arkadaslan beraber denemelere basladik.
Cin´den gelen bu radyolarin cogu Win CE 5 kullaniyor...hatta daha dogrusunu söylemek gerekirse WIN CE5 Core...bilgisayardan anliyan bilir ,Core demek sifir extra.Fazla imkan tanimiyor extra program yüklemek gibin vs vs...
Cogu diyorum; cünki artik tek tük WIN CE 6 olanlara rastliyorum.......kullanimda pek fark belli olmaz.WIN CE6 biraz daha seri calisir ve ilerde Update olsun veya baska program/özellik olsun daha basit yüklenir.Bilgisayardan Naviye baglantida daha kolaydir.
Baska bi forumda paylasdim bilgileri burdada paylasmak istedim....bazi noktalarda benimde bilgim yok.

Basdan söylemekde fayda var.Bu aletlerin 80-90% ici hemen hemen aynidir.Bazilarin cerceveleri ayri olur veya extra olarak CanBus olur ama genel olarak konusursak icindeki parcalar baska marka cin mali ilen ayni. Bilgisayar/Laptop ilen bu aletlerin sistemine girmek icin sunlar gerek:
- Network baglantisi
- Total Commander -------------->  http://ghisler.fileburst.com/cebeta3/index.html
- My Mobiler  --------------> http://www.mymobiler.com/

Resimlerdeki alet Chinavasion King Cobraya aittir.

CPU Board sökülmüs hali

önden bakis

CPU Board un altdan görünüm

Yukardan bakis (Controllerboardsuz): sag üst kösede ceyran yeri ve minik Audio kuvvetlendirici

DVB-T Tuner.... Diversity alicisi olmadini göze alirsak bu aslinda cok iyi

Berbat Radio Tuner[:-]

Createc markasi CPU Board üzerinde Samsung ARM Samsung CPU S3C2440A 400 MHz

Burda tabi söylemek lazim.Samsung CPU S3C2440A 400 MHz baska sirketlerde kullaniyor.Özellikle Nokia PN500 Navi.

Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Double Din Multimedya aletleri(Okunma Sayısı 3547 defa)
El_Diablo
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2010, 01:13:28 »

pioneer avh-p3100dvd

Navigasyon lazim deyil diyenler icin bu alet 1:1 diyebilirim.Fiyatini göz önüne alirsak (yeni 280-340€), ses ve görüntü kalitesi cok güzel.
Okudugu formatlar:CD, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, JPEG, MP3, Video CD, DivX + USB Giris
Ekran 16:9 Formatinda ve 5,8" büyüklükde.
LCD-dokunmatik ekran.112 cesit display/dügme renkleri.
Piyasaya cikdigi tarih:Mart 2009

MP3leri USBden temiz ve hizli okumasina ragmen, Filimleri USB den okumuyor.Sadece Audio Track taniyor.

Ucuz ama kaliteli Double Din ariyan arkadaslar icin bu Pioneer´e göz atmadan gecmesin.Beni herseyden cok fiyati sasirtdi.
Facebook'a Ekle

Garaj35.Com
Sistem Sorumlusu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #12 : 24 Mart 2010, 01:16:17 »

hobaaa ben bu resmi facebookta garaj35'e yüklerim  Gülümseme
Facebook'a Ekle

El_Diablo
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 24 Mart 2010, 01:49:42 »

Aga´ya beles  Kahkaha

pioneer avh-p4100dvd (Fiyat 380-420€)

Az önceki modelin bi üstü.

Okudugu formatlar: DVD, DVD-R/-RW
CD-DA, CD-R/-RW, VCD
MP3, WMA, AAC (iTunes), JPEG, DivX
iPod (Kablo gerekli)
USB-AV-giris/cikis
Ekran 16:9 Formatinda ve 7" büyüklükde
Bluetooth Ready(adapter gerekli)

Genel olarak p3100dvd ilen ayni özellikleri tasiyabiliyor diyebiliriz.Tek fark bunun daha büyük ekranin olmasi.Bunada 100€ fazla verilirmi, herkes kendisi bilmesi gerek.
Facebook'a Ekle

CEM SAGLAM
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2010, 21:27:22 »

Pioneer F-900BT (Fiyat ebay UK 650€)

Bu aletin bizim icin en büyük özelligi türkce Menü ve türkce Navigasyon sesi olmasi.
2008den itibaren cikan DoubleDin Multimedia aletlerindeki gibin tabiki bundada USB Port mevcuttur.Böylelikle USB Flash Stick ve 2,5" extern HDD takip müzik ve filim ve resimlerinizi oynatabilirsiniz( CD/DVD/MP3/WMA/JPEG/MP4/DivX).Tabiki Ipod Iphone SD karti imkanlarin icindedir.Burda dikkat ceken tek olay, ister CD/DVD ister HDD deki sarkilarin oynatmasi icin, alet acildikdan en erken 1 dakika sonra oynatmaya basliyor(USB 3dakika).Buda Pioneer F900ün boot süresi gercekden biraz fazla kacmis.
8 Gbyt USB Stickinde ,hizli gene 5 sarki ileri basdiniz zaman, nerdeyse arabaya full depo tank yapar gibin bi süre aliyor(test edildi).
Bagaja park kamerasi takdirdiysaniz , geri vitesi takdikdan 30 saniye sonra ekran aciliyor ve kamera görüntüsünü veriyor.
Bu eksilerin tek sebebi Pioneerin zayif CPU kullanmasindan kaynaklaniyor.Aletde hizli menü gezincen cok takilmalar oluyor.
5,8" dokunmatik ekranda menüler gayet yerli yerinde ve kolayca ulasilabilinir halde.Sadece ince ayarlar icin bunlar gecerli deyil.Misal Navigasyonun sesini yükseltmek icin tam 6 alt menüye girmeniz lazim.Birde bazi dügmeleri cok kücük yerlestirilmis,halbuki ekran büyük.Buda sizi Menüde gezerken trafikden dikkatinizi cekebilir.
F900 ün 2 AV Chinch girisi (birisi önünde ) ve 1 AV cikisi var extern aletler(park kamera vs vs) baglamak icin.
Navigasyonda 33 ülkenin haritasi mevcut hatta 3D topogeografie Haritalari ilen.1,5 million hazir Pois ve isterseniz kendiniz Poi ekleme imkani taniyarak, navigasyonda gercekden güclü bi alet.
Dügme renklerini ayni Kenwooddaki gibin aracinizin icindeki renge uygun getirebilirsiniz.Böylelikle Pioneer arabada daha uyumlu bi görünüm veriyor.
Gayet basarili sekilde calisan Bluetooth özelline dencek birsey yok.Gercekden takintisiz ve karsi tarafin net anlasilabilen BT modulü var icinde.
Satirlarimdan anlasildigi gibin , ben sahsi olarak bu aletden bu fiyata daha temiz calisan bi Sistem arzu ederdim.Pioneer kanatimce tam hazir olmadan bu aleti piyasaya sürmemeliydi.Arkadas cevremde 2 kisi aldi, ve derhal sökerek satdi....

yenı corsada olan degılmı bu Gülümseme
Facebook'a Ekle

El_Diablo
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 13 Ocak 2011, 03:02:47 »

yeni Corsada kullanildini malesef bilmiyorum.....
Facebook'a Ekle

buraktelek
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 13 Ocak 2011, 10:00:24 »

abi paylaşım icin sagol

cem eger bu alet corsada varsa corsayı compact sınıfa sokarım ben Kahkaha
Facebook'a Ekle
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!