Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Civic Si & 106 Gti  (Okunma Sayısı 279 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Caner Koçyiğit
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2011, 10:30:25 »

Dün akşam gezinirken 06 PJ plakalı bir kırmızı 106gti yanaştı kalkalımmı dedi tamam dedim başıma gelceğini biliyorum zatende dedim ne kadar fark yiyorum bileyim Kahkaha neyse çıktık ilk deneme 1. vites 40km de başladık ben kafayı çıkardım 2. vitese attım önüme kamyon çıktı bıraktık sonra 2. deneme yine aynı şekilde kafayı çıkardım 2. viteste o biraz burun çıkardı 3.vitese atmaz olaydım Ağlayan benim 3 bitesiye kadar adam 5-6 boy fark açtı ama gti yüklüydü çünkü adam yarışlara katılıyormuş bu pazar pınarbaşıda olcakmış bana senin araç baya iyi yürüyor dedi öle bende tebrik ettim olay bitti. ne nalet araçlarmış bu gtilar ya Kahkaha onlarla vti anca başa çıkar walla Kahkaha

şimdi 2 aracı stock varsayalım civic 130hp gti ise 120 hp bildiğim kadarı ile niye bu si lar gtila bir yürümüyor ?

Aga gti çok hafif aradakı hp farkıda olsa araba seke seke gidiyo bide koltuk moltuk söktüyse aman aman hiç yanaşma Gülümseme senın kategorin başka ne bileyim 1.6 ies le kalk yada arabanda hatırladıgım header duz boru egzoz hava filtresi vardı demı? yazılım varmı? yoksa kesın yaptır sonra gti la kalk ama gene fazla umutlanma Gülümseme

headers, 51lik düz boru, hafif volant, cai, özel yapım baskı balata var aracımda ama şunu anladım crx 3,4 dişlisi şart tabiki bunlara görede yazılım

Bukadar güzel bir sisteme yazılım olmazsa olmaz.Şahsen ben usenmıcem header yaptırırken headerın ustune yalıtım yaptırıcam clio larda farkediyomus. Gülümseme
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Civic Si & 106 Gti(Okunma Sayısı 279 defa)
M-tech 45
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2011, 10:31:31 »

Erkancım birde 1994 modele bakarmısın ben yapamadım linkte verdiğin sitede.Benim veriler 94 si & 1999 gti ait.

Acilen hemde ozan kardeşim 3,4 mutlaka olmalı.
Facebook'a Ekle

M-tech 45
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2011, 10:33:43 »

Açıkçası yürüyen bi si a binme şansım ve görme şansım olmadı.Nasıl gittiğini bilmiyorum sizler daha iyi biliyorsunuz..
Facebook'a Ekle

Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2011, 10:38:31 »

Erkancım birde 1994 modele bakarmısın ben yapamadım linkte verdiğin sitede.Benim veriler 94 si & 1999 gti ait.

benim 3 çok uzun abi ya 160ta kesiciye giriyor takıcam 3,4 birde yazılım oldumu güzel olur diye düşünüyorum en azından o gti geçemesemde aradaki farkı kapatırız belki Kahkaha
Facebook'a Ekle

Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2011, 10:41:06 »

si ile gti kalite bazında kıyaslanamaz zaten o ayrı ama model yok abi + yüklü bi si ın nasıl gittiğini hepimiz biliyoruz

evet gti güvensiz gelio bana çok ufak ya Gülümseme abi peki klima aracın motorunu eksi yönde etkilermi ?
Facebook'a Ekle

Atakan Damar
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2011, 10:51:14 »

GTI Az daha hafıf ve SOHC motora sahip diye bılıyorum.GTI a binme şansım olmuştu,harbiden araba akıyo resmen yolda. VTI lar başa çıkar demişsiniz. Bilinmedık stock bı vtı bence gtı'ı geçemez. Cunku avantaj olarak gtı kategoriye göre çok hafif bir araç.0-100 u de gayet ıyı stock olarak. Yanı gtı'ın gecmesı normal bana göre Gülümseme
Facebook'a Ekle

M-tech 45
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2011, 11:00:49 »

benim 3 çok uzun abi ya 160ta kesiciye giriyor takıcam 3,4 birde yazılım oldumu güzel olur diye düşünüyorum en azından o gti geçemesemde aradaki farkı kapatırız belki Kahkaha

Evet 3 ve 4 öğrendiklerime göre çok uzun kalıyor.Ayrıca ince conta,port polish,seramik kaplı headers,kısa şanzıman ve tabii ki iyi bir yazılımlar uzarsınız birlikte kardeş kardeş Gülümseme
Facebook'a Ekle

Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 17 Aralık 2011, 11:10:17 »

Evet 3 ve 4 öğrendiklerime göre çok uzun kalıyor.Ayrıca ince conta,port polish,seramik kaplı headers,kısa şanzıman ve tabii ki iyi bir yazılımlar uzarsınız birlikte kardeş kardeş Gülümseme

Gülümseme port polish düşünüyordum sonradan hararet sıkıntısı yaşarsız dediler soğudum d16yı adam etmek zor gibi k20a2 swap düşünmeye başladım ufaktan ufaktan  Karizmatik
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 18 Aralık 2011, 08:32:28 »

GTI Az daha hafıf ve SOHC motora sahip diye bılıyorum.GTI a binme şansım olmuştu,harbiden araba akıyo resmen yolda. VTI lar başa çıkar demişsiniz. Bilinmedık stock bı vtı bence gtı'ı geçemez. Cunku avantaj olarak gtı kategoriye göre çok hafif bir araç.0-100 u de gayet ıyı stock olarak. Yanı gtı'ın gecmesı normal bana göre Gülümseme
atakan bunları başka forumlarda sakın yazma söyleme Gülümseme
gti doch motora sahip üstten çift egzantrikli vti da doch + vtec teknolojisine sahip vti ile gti zaten kıyaslanamaz stock bi gti vtia rakipte olamaz gti silara rakip olarak çıktı ama silar açıkçası performans olarak hafif geldi gti vtsye 1 2 işlemle gti vtiı geçebiliyor o ayrı ama şu bi gerçek 2 zır stock vti hb ve gti vts birbirleriyle denese sonuç heranlamda vti olur haa yüklenirse herbiri sonuç değişiyor o ayrı çünkü fransızlar hafif ve airodinamiği mükemmel heleki saxo vtslerde...
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 18 Aralık 2011, 08:36:32 »

si ile gti kalite bazında kıyaslanamaz zaten o ayrı ama model yok abi + yüklü bi si ın nasıl gittiğini hepimiz biliyoruz

evet gti güvensiz gelio bana çok ufak ya Gülümseme abi peki klima aracın motorunu eksi yönde etkilermi ?
her anlamda etkisi var tabiki klima motoru zaten 70 kg civarındaki bu bile etki onun için gti yarış için sadece s16 çıkardı araç bomboş ve 100 kg daha hafif buda kategorisinde rakipsiz konuma getirebiliyor
Facebook'a Ekle
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2011, 23:53:17 Gönderen: erkan parlak »
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: google com garaj35

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!