Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Civic Si & 106 Gti  (Okunma Sayısı 278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« : 17 Aralık 2011, 09:34:42 »

Dün akşam gezinirken 06 PJ plakalı bir kırmızı 106gti yanaştı kalkalımmı dedi tamam dedim başıma gelceğini biliyorum zatende dedim ne kadar fark yiyorum bileyim Kahkaha neyse çıktık ilk deneme 1. vites 40km de başladık ben kafayı çıkardım 2. vitese attım önüme kamyon çıktı bıraktık sonra 2. deneme yine aynı şekilde kafayı çıkardım 2. viteste o biraz burun çıkardı 3.vitese atmaz olaydım Ağlayan benim 3 bitesiye kadar adam 5-6 boy fark açtı ama gti yüklüydü çünkü adam yarışlara katılıyormuş bu pazar pınarbaşıda olcakmış bana senin araç baya iyi yürüyor dedi öle bende tebrik ettim olay bitti. ne nalet araçlarmış bu gtilar ya Kahkaha onlarla vti anca başa çıkar walla Kahkaha

şimdi 2 aracı stock varsayalım civic 130hp gti ise 120 hp bildiğim kadarı ile niye bu si lar gtila bir yürümüyor ?
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Civic Si & 106 Gti(Okunma Sayısı 278 defa)
erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2011, 09:41:52 »

civic 130 hp vermiyorki + gti çok hafif
Facebook'a Ekle

M-tech 45
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2011, 10:16:36 »

Erkan hafiflik konusu değil mesele fabrika verilerine bakıldığı zaman civic si daha hafif.Çoğu otomobil sitesinde halen gti ve honda modellerinin vti & si & type-R kıyaslamaları ve tartışmaları yapılıyor.
GTi ın motor ivlemenme kabiliyeti ve yol tutuşu nerdeyse kusursuz.2,5 sene kullandım halen tadı damağımda.Ama şuda var sıkıntısı çok oluyor sanayiden ayrılamıyorsun.Hondanın da kalitesi burada ortaya çıkıyor.Arızayı unut bakımlarını geciktirmedin mi.

Eğer dediğin gibi gırtlak bi aletse aracının gideri güzel demek.

Facebook'a Ekle

Caner Koçyiğit
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2011, 10:18:48 »

Dün akşam gezinirken 06 PJ plakalı bir kırmızı 106gti yanaştı kalkalımmı dedi tamam dedim başıma gelceğini biliyorum zatende dedim ne kadar fark yiyorum bileyim Kahkaha neyse çıktık ilk deneme 1. vites 40km de başladık ben kafayı çıkardım 2. vitese attım önüme kamyon çıktı bıraktık sonra 2. deneme yine aynı şekilde kafayı çıkardım 2. viteste o biraz burun çıkardı 3.vitese atmaz olaydım Ağlayan benim 3 bitesiye kadar adam 5-6 boy fark açtı ama gti yüklüydü çünkü adam yarışlara katılıyormuş bu pazar pınarbaşıda olcakmış bana senin araç baya iyi yürüyor dedi öle bende tebrik ettim olay bitti. ne nalet araçlarmış bu gtilar ya Kahkaha onlarla vti anca başa çıkar walla Kahkaha

şimdi 2 aracı stock varsayalım civic 130hp gti ise 120 hp bildiğim kadarı ile niye bu si lar gtila bir yürümüyor ?

Aga gti çok hafif aradakı hp farkıda olsa araba seke seke gidiyo bide koltuk moltuk söktüyse aman aman hiç yanaşma Gülümseme senın kategorin başka ne bileyim 1.6 ies le kalk yada arabanda hatırladıgım header duz boru egzoz hava filtresi vardı demı? yazılım varmı? yoksa kesın yaptır sonra gti la kalk ama gene fazla umutlanma Gülümseme
Facebook'a Ekle

Caner Koçyiğit
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2011, 10:24:00 »

Erkan hafiflik konusu değil mesele fabrika verilerine bakıldığı zaman civic si daha hafif.Çoğu otomobil sitesinde halen gti ve honda modellerinin vti & si & type-R kıyaslamaları ve tartışmaları yapılıyor.
GTi ın motor ivlemenme kabiliyeti ve yol tutuşu nerdeyse kusursuz.2,5 sene kullandım halen tadı damağımda.Ama şuda var sıkıntısı çok oluyor sanayiden ayrılamıyorsun.Hondanın da kalitesi burada ortaya çıkıyor.Arızayı unut bakımlarını geciktirmedin mi.

Abi onlara bakarsak erkan parlak'ın arabası ruhsatta 200 beygir gozukuyo si ın 940 kilo olabileceğine ınanmıyorum eger oyleyse direk anadol gibi samandan yapılmıs kaput camurluk felan
Facebook'a Ekle

Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2011, 10:27:26 »

Aga gti çok hafif aradakı hp farkıda olsa araba seke seke gidiyo bide koltuk moltuk söktüyse aman aman hiç yanaşma Gülümseme senın kategorin başka ne bileyim 1.6 ies le kalk yada arabanda hatırladıgım header duz boru egzoz hava filtresi vardı demı? yazılım varmı? yoksa kesın yaptır sonra gti la kalk ama gene fazla umutlanma Gülümseme

headers, 51lik düz boru, hafif volant, cai, özel yapım baskı balata var aracımda ama şunu anladım crx 3,4 dişlisi şart tabiki bunlara görede yazılım
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2011, 10:29:04 »

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=13376#a_performance
burdada durum farklı ben bazı sitelerde si ın 1035 kg olduğunu görmüştüm
Facebook'a Ekle

M-tech 45
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2011, 10:29:06 »

valla ben fabrikanın yalancısıyım canerim kantar'a soksun bakalım ozan kardeşimiz kilosunu öğrenelim.
Facebook'a Ekle

Ozan Tuncay
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2011, 10:29:32 »

ruhsatta 1040 kg yazıyor benim
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2011, 10:30:00 »

si ile gti kalite bazında kıyaslanamaz zaten o ayrı ama model yok abi + yüklü bi si ın nasıl gittiğini hepimiz biliyoruz
Facebook'a Ekle
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: garaj35 com google

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!