Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bmw 135i /İmpossible Design-Takım Çalışmamız  (Okunma Sayısı 855 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
RapLeX
Ziyaretçi
« : 06 Mayıs 2010, 12:04:50 »

Sanalmodifiye sitesinde katılmış olduğumuz takım yarışması aracımız...
Şuan oylama devam etmekte grubun 1. siyiz  Gülümseme
Yorumları bekliyorum. Gülümseme

Facebook'a Ekle
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2010, 12:08:06 Gönderen: uLuC Kaban »

Gönderen Konu: Bmw 135i /İmpossible Design-Takım Çalışmamız(Okunma Sayısı 855 defa)
erdemtetik
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2010, 15:17:48 »

ön tampondaki yansımalar çok güzel düşünülmüş. jantlarda çok hoş. sağ ön angel diğerine göre çok büyük gibi geldi, birde dikiz aynaları ile ilgili başka bir şeyler yapabilirmiydi acaba böle çok boş kalmış gibi geldi bana.
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Bmw 135i /İmpossible Design-Takım Çalışmamız(Okunma Sayısı 855 defa)
RapLeX
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2010, 15:27:03 »

ön tampondaki yansımalar çok güzel düşünülmüş. jantlarda çok hoş. sağ ön angel diğerine göre çok büyük gibi geldi, birde dikiz aynaları ile ilgili başka bir şeyler yapabilirmiydi acaba böle çok boş kalmış gibi geldi bana.
Abi zaman biraz kısıtlıydı onun için pek birşey yapamadık.Banada sürpriz gibi birşey oldu çalışmaya kaplama yaptım ortağa gönderdim bitirip bana söylemeden siteye eklemiş yapıcağım şeyler vardı ama siteye ekledikten sonra malesef bir daha değiştirme imkanı bulamıyorsun. Gülümseme
Yorumun için teşekkürler.
Facebook'a Ekle

erdemtetik
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2010, 15:29:15 »

ne demek kardeşim , işin teknik boyutlarını pek bilmiyorum ama gözüm iyidir Kahkaha iyi bir sistem ve iş analistyi olduğumu düşünüyorum Kahkaha sen yap ben hep yazarım böle Kahkaha
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2010, 15:58:43 »

son zamanlarda yaptıgın en berbatı budur herhalde uluç Gülümseme
biz sana geliştir kendini diyoruz sen ne yapıyosun yaaa Şaşırmış Şaşırmış Kızgın Ağlayan
Facebook'a Ekle

RapLeX
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2010, 16:25:37 »

biz sana geliştir kendini diyoruz sen ne yapıyosun yaaa Şaşırmış Şaşırmış Kızgın Ağlayan

Abi görünüş olarak iyi durmayabilir  Gülümseme ama uygulamalar öyle kolay uygulamalar değil arabanın orjinaline bak sonra bizim yaptığımıza bak mesela çamurlukları vs. incele  Gülümseme ince şeyler var ama göze fazla görünmüyo.evet iyi bir çalışma değil ama çokta kötü değil hani  Kahkaha
Facebook'a Ekle

erkan parlak
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2010, 16:42:40 »

Abi görünüş olarak iyi durmayabilir  Gülümseme ama uygulamalar öyle kolay uygulamalar değil arabanın orjinaline bak sonra bizim yaptığımıza bak mesela çamurlukları vs. incele  Gülümseme ince şeyler var ama göze fazla görünmüyo.evet iyi bir çalışma değil ama çokta kötü değil hani  Kahkaha
ben kötü dediysem bitti aga hasta etmeyin leyyynn adamı berbat olmuş fiyaskooooooooooo Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Facebook'a Ekle

Garaj35.Com
Sistem Sorumlusu

Çevrimiçi Çevrimiçi

Site
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2010, 18:00:52 »

plakanın olduğu yerde var bi tuhaflik .
Facebook'a Ekle

HassTa
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2010, 19:07:24 »

plaka neden boş ?? neden 35 ULC 30 değil ??  Sırıtan
Facebook'a Ekle

Garaj35.Com
Sistem Sorumlusu

Çevrimiçi Çevrimiçi

Site
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2010, 05:59:50 »

kitledim kapak Gülümseme
Facebook'a Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: google tinypic garaj35

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!