Ana Sayfa   Ara Giriş Yap Kayıt  
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar

Sponsorlarımız

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aldığınıza Pişman Olduğunuz Araç var mı?  (Okunma Sayısı 3249 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 21 Şubat 2011, 10:50:53 »

A3 alırken 6 ay bekleyip istedigim özellikte ve renkte almayıp tek kapı aldıgım için pişmanım görütüsü fena olmasada arkaya in bin çevre geniş olunca baya sıkıntı oluyor tek kapı araba niyetinde olan varsa yada daha once siyaha binmeyipte siyah renk isteyen varsa almadan önce birkez daha düşünün derim yıkamadan cıktıgınız anda arabanın üstüne toz oturur sövüp süpürürsünüz  Sustum
Facebook'a Ekle
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2011, 10:53:15 Gönderen: Utkan TORUN »

Gönderen Konu: Aldığınıza Pişman Olduğunuz Araç var mı?(Okunma Sayısı 3249 defa)
Caner Akbaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 21 Şubat 2011, 22:07:36 »

A3 alırken 6 ay bekleyip istedigim özellikte ve renkte almayıp tek kapı aldıgım için pişmanım görütüsü fena olmasada arkaya in bin çevre geniş olunca baya sıkıntı oluyor tek kapı araba niyetinde olan varsa yada daha once siyaha binmeyipte siyah renk isteyen varsa almadan önce birkez daha düşünün derim yıkamadan cıktıgınız anda arabanın üstüne toz oturur sövüp süpürürsünüz  Sustum

+1 Aynı detleri yaşadım siyah araç lanet ettiriyor. Yıkadığın anda toz taneciklerini üzerinde görebiliosun Gülümseme
Facebook'a Ekle

Gönderen Konu: Aldığınıza Pişman Olduğunuz Araç var mı?(Okunma Sayısı 3249 defa)
Gurel Semerci
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 26 Mart 2011, 03:42:08 »

2001 model peugeot 206 aman tanrım sanayıdekıler bıktı artık benden yeter bır zamanlar hayallerımı susluyen araba sımdı kabuslarıma gırıyor ya bız ınsan gıbı kullanmıyoruz yada ınsanlar bıze gore araba yapamıyolar Gülümseme)
Facebook'a Ekle

ad3529
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 26 Mart 2011, 11:08:20 »

2001 model peugeot 206 aman tanrım sanayıdekıler bıktı artık benden yeter bır zamanlar hayallerımı susluyen araba sımdı kabuslarıma gırıyor ya bız ınsan gıbı kullanmıyoruz yada ınsanlar bıze gore araba yapamıyolar Gülümseme)

2000 model 1.6 206 xt aracım 223 binde sattım cağan iyi bilir 5 binden aşa vites attıgım görülmemiştir ama sıkıntısı yoktu maşallah zerre kadar bakım aksatmadım Gülümseme şu an benden sonra 2 el degiştirdi sahipleriyle görüşüyorum araç halen iyi durumda bir sıkıntısı yokmuş bakımları yaptırıp yapıştırmaya devam  Gülümseme
Facebook'a Ekle

Gurel Semerci
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 26 Mart 2011, 15:47:48 »

2000 model 1.6 206 xt aracım 223 binde sattım cağan iyi bilir 5 binden aşa vites attıgım görülmemiştir ama sıkıntısı yoktu maşallah zerre kadar bakım aksatmadım Gülümseme şu an benden sonra 2 el degiştirdi sahipleriyle görüşüyorum araç halen iyi durumda bir sıkıntısı yokmuş bakımları yaptırıp yapıştırmaya devam  Gülümseme

Hmm O Zaman Bendekı Istısna Gülümseme)
Facebook'a Ekle

Anıl çalışkan
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 31 Mart 2011, 02:16:54 »

A3 alırken 6 ay bekleyip istedigim özellikte ve renkte almayıp tek kapı aldıgım için pişmanım görütüsü fena olmasada arkaya in bin çevre geniş olunca baya sıkıntı oluyor tek kapı araba niyetinde olan varsa yada daha once siyaha binmeyipte siyah renk isteyen varsa almadan önce birkez daha düşünün derim yıkamadan cıktıgınız anda arabanın üstüne toz oturur sövüp süpürürsünüz  Sustum

Aynen bu sıkıntı bizdede var arabayı yıkar yıkamaz bakıyorum üzeri toz deryası mübarek Gülümseme Sinirlerim alt üst oluyor. Yokmu buna bi çözüm yolu.Araçta toz tutmayan katkılar varmış diye duymuştum yararlı olurmu acaba alsak ?
Facebook'a Ekle
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

GARAJ35

Sayfanızı Da Tanıtın
| Tagged | Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!